Rotary Alkmaar helpt met grote winterschoonmaak

Jaarlijks komt Rotaryclub Alkmaar met een aantal leden de tuin en de buitenboel winter-klaar maken. Zo ook weer op zaterdag 25 november 2017! Er werd snel een kop koffie gedronken en dan aan de slag… soppen, vegen, harken, schrobben, bakken vullen met plantjes, het dak bladvrij maken, ramen lappen etc.

Na drie uur hard werken met veel plezier en een lekkere kop soep ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Alles is weer droog en schoon opgeruimd, de terrassen en de balkons zijn weer fris en gevuld met een bloembak met nieuwe plantjes.

De Rotary is een serviceclub, die naast fondsenwerving voor goede doelen zich ook inzet met hands-on projecten zoals het winter-klaar maken van het hospice.

De club Alkmaar heeft rond de 50 leden en deze zaterdag waren er 18 actief in het hospice.

Deze klus wordt al ruim 5 jaar door de Rotary gedaan en ook financieel heeft Rotary Alkmaar met enige regelmaat het hospice ondersteund, waarvoor hartelijk dank!

Foto impressie van het harde werk met tussendoor natuurlijk tijd voor een heerlijk bakje koffie met iets lekkers!