Actieve sponsoren

Veel sponsoren steunen ons voor een langere periode. Soms met geld, soms met middelen. Met beide zijn we uiteraard erg blij. Inmiddels zijn het er teveel om op te noemen. Daarom beperken we ons tot sponsoren die op dit moment actief zijn voor Hospice Alkmaar. Wilt u ook sponsor worden, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L. (Linda) Bijvoet, l.bijvoet@hospice-alkmaar.nl.

Marktcommissie

In 2007 is er voor het eerst een zomermarkt georganiseerd op het parkeerterrein bij Hospice Alkmaar. Er worden allerlei tweedehands spullen verkocht en ook zelfgemaakte jams, cakes en andere lekkernijen en prachtige bloemstukken vinden gretig aftrek. De opbrengst van deze markt komt geheel ten goede aan de gasten. De zomermarkt is nu al jaren een vast evenement in de wijk, met veel vaste klanten en gezelligheid.

Enkele voorbeelden van besteding van de marktopbrengsten: horren voor de ramen van de gastenkamers, een paar nieuwe bedden, keukeninventaris, fleecedekens, nieuwe comfortabele stoelen voor de gastenkamers terrasmeubilair etc etc. Extra handen en nieuwe ideeën voor de markten zijn altijd welkom. Heeft u belangstelling neemt u dan contact op met Dhr. S. (Siem) van Langen   siemvanlangen@xs4all.nl