Zomermarkt 2017 – een groot succes!

Opnieuw hebben we dit jaar eind augustus een fantastische zomermarkt gehad. Georganiseerd door een altijd enthousiaste groep vrijwilligers, die al vanaf 6.00 uur aan het opbouwen zijn geweest. Het weer hielp mee en al om 8.00 uur stonden de koopjesjagers al te wachten. Maar de marktmeester, Siem, gaf niet voor 10.00 uur het openingssein.

Alle marktkramen waren weer gevuld met prachtig speelgoed, gebruiksartikelen, brocante en curiosa. Een bloemenstal waar prachtige boeketten naar eigen smaak gemaakt worden, vetplantjes en calanchoe’s  in potjes voor weinig geld. Binnen een fantastische boekenmarkt met honderden boeken. En….. had je dit alles bekeken dan kon je je laven met koffie/thee/limonade en een stuk eigen gemaakte taart op het gezellige terras. Om vervolgens nog even lootjes te kopen voor mooie prijzen.

   

Aan het eind van de markt is alles weer opgeruimd en wat over is afgevoerd voor volgende markten.

Onder de tent hebben alle werkers van die dag samen met elkaar gegeten en is de opbrengst bekend gemaakt. Opnieuw een fantastisch resultaat. Zo rond 20.00 uur was alles opgeruimd en ging iedereen moe maar voldaan huiswaarts.